STATIUNEA BAILE SARATA - BACAU

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra.

Auzisem de ceva vreme de existenta acestor bai. Dar mai stiam ca nu sunt conditii si deci nu se putea face tratament. Acum insa prin aceasta initiativa public-privata s-a creat un asezamant cu dotarile necesare unei statiuni balneare.

Sunt impresionata atat de privelistea frumoasa cat si de conditiile de tratament. Efectele incep sa para dupa cateva sedinte iar piscinile ofera pe langa  efectele terapeutice si  recreerea de care avem cu totii nevoie. Aici lasi in urma stresul  zilei, te balacesti, stai  la soare, privesti padurea  adancindu-te fara sa-ti dai seama  in lumea viselor. Dupa cateva ore te intorci acasa relaxat, optimist si plin de  sperante. F.N.

 

Sunt din Bacau si vin de doi ani la Sarata. Am probleme cu un reumatism mai vechi dar si spondiloza. nul trecut am fost aici si dupa cateva bai m-am simtit bine. Am revenit anul acesta si am facut zece bai si masaj. Sunt foarte multumita. C.O.

 

Locuiesc in Bacau si am probleme cu coloana . Medicul mi-a spus ca trebuie sa merg in statiune recomandandu-mi cateva locuri renumite in tara.  Am auzit insa ca si aici la Bacau aceste bai sunt folositoare asa ca am venit anul trecut si am facut zece bai.Aveam probleme si nu puteam sa ma aplec. Acum ma simt bine asa ca am revenit si anul acesta. S.M.

 

Am aflat de aceste bai de la verisoara mea. Asa ca ma hotarat amandoua sa venim la Sarata. Eu am reusit sa fac doar cinci bai dar deja ma simt mai bine. Deoarece  au camere pentru cazare l-am adus si pe sotul meu cu nepotelul. Au bucatarie si sala de mese asa ca oricine poate ramane aici cateva zile. Au prins o zi insorita, s-au balacit in piscina si au facut plaja. Nepotul meu s-a indregostit de caeste locuri si sper ca la anul sa revenim cu totii. M.P.

 

Vin de trei tocmai de la Fantanele, Bacau. Nu mai puteam merge de loc. Prima data m-au adus copiii cu masina iar asistentele ma ajutau sa pasesc pana  la cada. In primul an am facut noua bai si rezultatul nu a fost spectaculos. Insa ceva imidadea curaj, simteam ca aici ma voi face bine. Am revenit in al doilea an si am facut zece bai  si rezultatele au incepu sa se cunoasca. Acum e al treilea an de cand vin si deja vin  singura cu autobuzul. Nu-mi vine sa cred. E o minune ! A.G.

 

Stiu de ceva vreme de aceste bai dar nu am dat importanta. Asa ne neglijam zi de zi sanatatea pana cand ne subrezim. Asa mi s-a intamplat si mie cand am observat ca incepusem sa merg foarte greu. Am avut un soc. Am o gonarteoza mai veche la genunchiul drept iar anul s-au accentuat. Dupa cativa pasi  picioarele  mi se faceau ca de plumb.  La coborat scarile aveam dureri mari. Mi-am luat inima in dinti si am pornit spre Sarata. Nu se mai putea amana. Aveam o speranta ascunsa care ma indemna sa merg acolo. In disperarea mea am facut douazeci si una de bai dar si fizioterapie. Abia am terminat de cateva zile si deja ma simt mai bine. Pot merge mult, pasesc usor si am imoresia  ca perioada ce a trecut a fost doar un vis urat care s-a spulberat. Voi mai continua baile pana da frigul. Am speranta ca totul va fi bine. M.D.

 

 

 

Creare Site Gratis!

  Ştiri  
  A inceput sezonul la Baile Sarata  
  2012-04-23 20:29:54  
 

Incepand cu data de 20 mai 2012 s-a deschis sezonul la Baile Sarata. Programul incepe dimineata la 8,30 si dureaza deocamdata pana in jurul orei 12, in functie de numarul persoanelor. Preturile au ramas ca si anul trecut: 10 lei consultatia, 12 lei baia la cada , 25 lei baia+masaj si diadinamice 10 lei. Aveti grija de sanatate dumneavoastra.

 
  Noutati la Sarata Bai  
  2011-07-15 09:39:22  
 

Recent s-a modificat programul pentru tratament putandu-se efectua si dupa-amiaza incepand cu ora 16 daca sunt active cel putin zece persoane.

 
  Votare  
 
Stratiunea de tratament SARATA BAI BACAU